Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Sponsor - Specialized

Specializedvertical 100x100 exact images-Images-SponsorsSpecialized Europe is de fietsensponsor van het Boels Dolmans Cycling Team. Hierdoor beschikt Ellen van Dijk over het beste materiaal. Specialized ondersteunt Ellen in elk opzicht: van fiets tot accessoires tot aerodynamicatesten. Zo kan Ellen blijven rijden op de snelste fietsen, de Specialized fietsen waar zij in het verleden haar successen op heeft behaald!

 

Fietsen
Ellen rijdt op een S-WORKS Amira SL4 en in tijdritten op een S-WORKS Shiv TT module. Beide fietsen zijn afgemonteerd met SRAM Red en Specialized componenten. Ellen rijdt op wielen van Roval met Specialized banden.

specialized fiets

OmloopvanBorsele6b

Tijdritfiet Ellen-van-Dijk

Specialized Tijdritfiets Ellen-van-Dijk

S-WORKS Amira SL4
(Specificaties op de website van Specialized)
S-WORKS Shiv TT module
(Specificaties op de website van Specialized)

Fietstesten
In een testcentrum op een wielerbaan in Italiƫ verzorgt Specialized wanneer nodig voor Ellen aerodynamica testen. Door deze testen is de ideale houding op de fiets te bepalen. Zo weet Ellen bijvoorbeeld of ze bij een tijdrit juist naar beneden of naar voren moet kijken en wat de beste cheometrie voor haar fiets is. Bekijk hieronder een video van de aerodynamica testen van dit jaar.

 

Accesoires
En nog veel meer.. Het gaat bij het fietsen namelijk niet alleen maar om de fiets. Daarom levert Specialized ook de nodige accessoires. Zo levert Specialized ook de schoenen (Sworks road) en helmen (Evade, Prevail & MClaren) van Ellen. Wat betreft zadels heeft Ellen naar aanleiding van een BGfit sessie gekozen voor de Oura (weg) en de Sitero (tijdrit).