Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Sponsoren die Ellen helpen op haar weg naar de OS 2020

 

sunweb

 

Sunweb
In 2017 en 2018 rijdt Ellen voor Team Sunweb.
Ellen rijdt op Liv fietsen van het merk Giant.
Hier kun je zien welke partners Team Sunweb heeft, zij zorgen samen voor de professionele ondersteuning van het mannen- en vrouwenteam.


  Hooftman logo

Hooftman Autobedrijven
Hooftman Autobedrijven is de mobiliteitssponsor van Ellen.
Zij zorgen er in samenwerking met Kiremko B.V. voor dat Ellen in stijl kan reizen. Ellen vervoert haar fietsen in de luxe en sportieve Volvo V40 R-design.

Daarnaast stelt Hooftman ook een Thule fietsendrager ter beschikking.

Hooftman Autobedrijven is een familiebedrijf met vier vestigingen in Midden-Holland, te weten: Waddinxveen, Woerden, Schoonhoven en Alphen a/d Rijn.
In augustus 2017 is de eerste Hooftman toertocht georganiseerd, een tocht van 100km door het Groene Hart. De bedoeling is om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Klanten en relaties hebben zo de mogelijkheid om een dag met Ellen te fietsen.

logo nvwKiremko logo

 

Kiremko Nacht van Woerden
De Stichting 'Kiremko Nacht van Woerden' zorgt er samen met Kiremko B.V. voor dat Ellen in haar mooie Volvo V40 kan rijden.

De Kiremko Nacht van Woerden is een jaarlijks terugkerende veldrit door het centrum van Woerden in oktober. Ellen doet niet mee aan de veldrit, maar is uiteraard wel aanwezig!

Kiremko B.V. is de hoofdsponsor van De Nacht van Woerden. Kiremko is gevestigd in Montfoort, maar heeft wereldwijd kantoren en samenwerkingsverbanden.
Kiremko is een fabrikant van machines, bestemd voor de aardappelverwerkende industrie, zoals chips, friet en andere aardappelproducten. Kiremko ontwerpt, produceert en installeert machines, complete proceslijnen, fabrieksupgrades en uitbreiding van capaciteit. Kiremko B.V. is altijd op zoek naar nieuw personeel in de omgeving van Woerden/Montfoort!Virtuoos

Virtuoos
Als ambassadeur van Virtuoos maakt Ellen al sinds 2014 gebruik van de hoogwaardige voedingssupplementen van Virtuoos. Virtuoos onderscheidt zich met hun topsportlijn o.a. door het NZVT- keurmerk, wat betekent dat ze goedgekeurd zijn door de dopingautoriteit. Dat geeft Ellen de zekerheid om optimaal voorbereid aan de start te staan bij haar komende koersen.


 

Innergetic van Latexo
Om goed te kunnen presteren is rust erg belangrijk. Innergetic zorgt ervoor dat Ellen kan slapen op een super matras die haar letterlijk de energie terug geeft tijdens het slapen.