Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Update van Ellen

Ellen-van-Dijk trainingskamp-Spanje-Caple thumbNa een tijdje radiostilte is het weer tijd voor een korte update! Na het teleurstellende WK heb ik lekker even een beetje afstand van het wielrennen kunnen nemen. In de vakantiemaand oktober ben ik dit jaar niet op vakantie geweest. Ik vond het lekker om even thuis te zijn na een druk jaar en daar kwam bij dat ik afgelopen maand een nieuw huis gekocht heb!

 

 

 

 

Na 6 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, krijg ik in December de sleutel van mijn nieuwe huis in Woerden. Ik heb enorm veel zin om te verhuizen, zes jaar geleden ben ik in Amsterdam gaan wonen voor mijn studie Bewegingswetenschappen, maar nu ik al een paar jaar niet meer studeer wil ik graag weer dichter in de buurt van familie en vrienden wonen. Back to the roots!

Ik merkte dat er nogal wat komt kijken bij het kopen van een huis, maar gelukkig kon ik daarbij terugvallen op de deskundige hulp van mijn sponsors Tavernemeun Accountants & Olenz notarissen. Zij ondersteunen mij met alle administratieve en notariële zaken, omdat zij in hun manier van werken veel overeenkomsten zien met de topsport.

Ondertussen heb ik ook afgelopen seizoen geëvalueerd en daar heb ik de positieve en negatieve punten uit gehaald. Het gaf me weer veel inspiratie en motivatie voor 2015! Om het nieuwe seizoen meteen goed te beginnen ben ik afgelopen week op trainingskamp geweest in Calpe. Boels-Dolmans huurt daar de hele winter een huis en daar zal ik de komende maanden dus vaker te vinden zijn. Een supermooie omgeving om kilometers in het zonnetje te maken. Ik was er nu samen met onze nieuwe aanwinsten Chantal Blaak en Amalie Dideriksen. Een heel gezellige en mooie opstartweek! Vanaf 28 november gaan Chantal en ik met de nationale selectie op trainingskamp in Florida, we zullen dan ook de parcoursen van het WK in Richmond gaan bekijken. Tussendoor hoop ik de sleutel van mijn huis op te kunnen halen en vervolgens gaan we meteen door naar Calpe voor testen met Specialized en een fotoshoot met het team.
Genoeg mooie plannen dus en genoeg redenen om de website de komende tijd weer goed in de gaten te houden ;)

Groetjes Ellen


Bekijk enkele trainingsritjes op Strava: