Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Grote Prijs Leende, weer tijd voor een tijdrit!

LeendeSinds maandag is Ellen met het team in Leende voor een weekje (ploegen)tijdrit en startte woensdagavond in de GP Leende. Een tijdrit die ze vorig jaar wist te winnen. Het is de tweede tijdrit van de KNWU tijdritcompetitie. Voor haar 24,2 km mocht Ellen, zoals inmiddels bijna gebruikelijk, als laatste van start met startnummer 1.

Lees meer...

Ellen tweede in heuvelachtige Boels Rental Hills Classic

Ellen van Dijk 2e in Boels Rental Hills Classic

Ellen van Dijk reed erg sterk in de Boels Rental Hills Classic, de 'Amstel Gold Race voor vrouwen'. Een heuvelachtige wedstrijd van ruim 120 km in Limburg gesponsord door de eigen sponsor. Ellen zat in een kopgroep van 6 rijdsters die na 45 km wegreed en niet meer bijgehaald zou worden.

Lees meer...

Ellen van Dijk in The Women's Tour. Hello Britain!

WomensTour2014Na door de treintunnel te zijn gegaan is Ellen in Groot-Brittanniƫ aangekomen waar ze woensdag start in The Women's Tour. Het is de eerste vrouwenversie van de Tour of Britain die tot zondag duurt en vijf etappes telt.
Volg Ellen hier van dag tot dag.

Lees meer...

Eerste wedstrijd in Luxemburg: etappekoers Elsy Jacobs

GPElsyJacobsDit weekend rijdt Ellen de etappewedstrijd Elsy Jacobs. Na bijna de hele wereld te hebben gehad, is het voor het allereerst dat Ellen een wedstrijd rijdt in Luxemburg. Vrijdagavond mag Ellen weer haar regenboogoutfit aantrekken voor de proloog en zaterdag en zondag wordt de etappekoers vervolgd met een etappe over 103 en 99 km.

Volg Ellen hieronder dagelijks!

Lees meer...