Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Trainen in Zwitserland (deel 2)

IMG-20140329-WA0009Na een lekker trainingsweekje ben ik weer op weg naar de koers. Op het moment dat ik dit schrijf zit ik in de trein naar Olten, waar de ploeg me oppikt om door te reizen naar Italië.

 

 
Ik heb goed kunnen trainen de afgelopen week en was in goed gezelschap. Het trainingskamp met de mannen was een nieuwe ervaring voor me, maar gelukkig waren ze lief voor me. Hoewel ze soms als gekken door het verkeer ‘koersen’, het blijkbaar leuk vinden om elkaar in elkaar te slaan en zich nogal eens verspraken met het woord ‘wijven’ in plaats van vrouwen, had ik verder weinig te ‘zeiken’. Ze hebben zich netjes aan hun kookbeurten gehouden, deden de was, de boodschappen en hebben zelfs mijn fiets een keer schoongemaakt. Daarnaast zorgden ze elke dag voor een mooi programma naast de trainingen. Sleetje rijden, zwemmen, een cultureel uitstapje, een filmavond of een diner bij ‘strava-vriend’ Ronald, de boys bleven me verrassen.

Al met al een gezellige week dus en goede voorbereiding op de wereldbeker van zondag a.s. Daar zullen we zien of deze trainingsvormen voor herhaling vatbaar zijn..!

 

Foto's

Strava

Je kan hier ons trainingsritje van 25 maart bekijken.
Je kan hier ons laatste trainingsritje (27 maart) bekijken.