Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Trofeo Alfredo Binda

Trofea Binda1Vandaag was de tweede wereldbeker van het seizoen, de Trofeo Alfredo Binda in Italië. In de finale was er een kopgroep ontsnapt met onder andere Ellen en haar ploeggenoot Lizzie Armitstead.

Lees meer...

Trainen in Zwitserland (deel 2)

IMG-20140329-WA0009Na een lekker trainingsweekje ben ik weer op weg naar de koers. Op het moment dat ik dit schrijf zit ik in de trein naar Olten, waar de ploeg me oppikt om door te reizen naar Italië.

Lees meer...

Trainen in Zwitserland

heidelbergSamen met Lars van de Vall, Koos Jeroen Kers, Jan Lof en Derk Abel Beckeringh ben ik een weekje op trainingskamp in Zwitserland.

Lees meer...

Veel pech in de Novilon Eurocup

Novilon-3Helaas.. Na een goede dag in de wereldbeker, was het vandaag een pechdag in de Novilon Eurocup. Bijna heel team Boels-Dolmans werd getroffen door pech.

Lees meer...

Lizzie bedankt Ellen voor de winst in de Ronde van Drenthe (+video)

Ronde-van-Drenthe-1Vandaag was de eerste wereldbeker van het seizoen, de Ronde van Drenthe. Ploeggenoot Lizzie Armitstead won de wedstrijd en bedankte Ellen van Dijk die voor haar als motor fungeerde in de finale. Ellen sprintte voldaan naar de zevende plaats in de achtervolgende groep. Champagne na afloop!

Lees meer...

Lunchen met het koningspaar!

 

Uitblinkerslunch-MevrouwVanDijkVanmiddag zat Ellen bij het koningspaar aan tafel, naast Koning Willem-Alexander, bij de Uitblinkerslunch op paleis Noordeinde in Den Haag.

Lees meer...

Omloop van het Hageland

OmloopvanhetHagelandVandaag reed ik de Omloop van het Hageland. Opnieuw een wedstrijd in België, in de gemeente Tielt-Winge. Ploeggenoot Lizzie Armitstead won de wedstrijd, ik eindigde midden in het peleton als 44e. Lees hier hoe het is gegaan.

 

Lees meer...

Net naast het podium in GP Le Samyn

LeSamynVandaag stond de Belgische wedstrijd GP Le Samyn op het programma. Als winnares van vorig jaar ging ik met startnummer één van start, maar eindigde net naast het podium. In de massasprint kwam ik als vierde over de streep. Toch overheerste na afloop tevredenheid.

Lees meer...

Omloop het Nieuwsblad

omloop

De eerste wedstrijd is altijd weer spannend! Waar sta ik? Waar staat de ploeg? Waar staat de rest?
Na gister is het allemaal weer wat duidelijker. Over mijn eigen niveau in de koers was ik aardig tevreden.

Lees meer...