Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Trainingskamp Gran Canaria

IMG 2594Net als afgelopen jaar koos ik ervoor om oud & nieuw in het zonnetje van Gran Canaria te vieren. Na begin december 2,5 week in Zuid Afrika te zijn geweest, was het na een kleine twee weken thuis wel weer tijd om de zon op te zoeken.

 

 

Samen met Annemiek van Vleuten, Iris Slappendel, Sjoerd, Nick, Robert & Harmen hadden we een huisje in Maspalomas gehuurd met alles erop en eraan. Jacuzzi, zwembad, endless pool.. wij hebben ons goed vermaakt!
Gran Canaria is een van mijn favoriete trainingsplekken. In Januari is het er bijna altijd mooi weer en de trainingstijd gaat er lekker snel omdat je erg veel klimt in een training. Ik ben niet zo’n fan van klimmen in een wedstrijd, maar in training is het fantastisch om van de uitzichten te kunnen genieten en relatief makkelijk hoge wattages weg te trappen. Het was leuk om met deze groep op ‘trainingskamp’ te zijn, er werd flink getraind, maar ook flink gelachen, goede gesprekken gevoerd en lekker bijgekleurd.


Enkele ritjes van het trainingskamp zijn te zien op mijn Strava profiel: http://www.strava.com/pros/180299#interval?interval=201401&interval_type=week&chart_type=miles&year_offset=0