Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Na winst in tijdrit eindigt Ellen als derde in Ladies Tour

Etappe1 thumbEllen is gestart in de Boels Rental Ladies Tour, de grootste Nederlandse etappekoers die ze vorig jaar op haar naam wist te schrijven. Dinsdag begon super en wist ze de openingstijdrit op haar naam te schrijven. De ronde duurt tot zondag. Volg Ellen hier van dag tot dag!

Lees meer...

Wereldbekerwedstrijd Open de Suède Vårgårda

Vargarda thumbIn opnieuw regenachtig weer in Zweden werd vandaag de wegwedstrijd van de Open de Suède Vårgårda verreden. In deze achtste wereldbekerwedstrijd was het een aardig slagveld. Het peloton was op het eind van de wedstrijd opgesplitst in diverse losse groepjes.

Lees meer...

Ellen achter Megan tweede in Drielandenomloop

Drielandenomloop thumb2Na alle profcriteriums was het vandaag weer tijd voor een èchte koers. In het heuvelachtige Limburg reed Ellen de GP Toyota Mengelers, de vrouwenwedstrijd van de Drielandenomloop. 10 rondjes van 8,7 km met 10 beklimmingen.

Lees meer...

Derde in ploegentijdrit Open de Suède Vårgårda

Vargarda thumbOnder natte omstandigheden is Ellen met haar ploeg derde geworden in de ploegentijdrit bij de zweedse wereldbekerwedstrijd in Vårgårda. Ellen was tevreden met de behaalde derde plek. De ploeg reed 46.575 km/u gemiddeld en moest ruim 2,5 minuten toegeven op Specialized-lululemon, de vorige ploeg van Ellen.

Lees meer...