Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Tour of Yorkshire, klimmen en gas geven

TourofYorkshire 3aVandaag reed Ellen in Engeland de Tour of Yorkshire. Wie denkt dat het in Engeland, net als in Nederland, vlak is heeft het totaal mis. De Cauberg is niks bij de beklimming vandaag. Op de zwaarste klim van de dag, de Côte de Lofthouse werden er dan ook serieuze verschillen gemaakt.

Lees meer...

Ellen vierde in Luik-Bastenaken-Luik

LuikBastenaken 3Voor het eerst was er vandaag voor vrouwen de wedstrijd Luik-Bastenaken-Luik, over 135 kilometer met vier serieuze beklimmingen. Er werd goed werk verricht door Team Sunweb en wist Ellen als vierde te finishen

Lees meer...

Strijd niet beloond in eerste Amstel Gold

AGR 2017 12541Voor het eerst weer sinds jaren op de vrouwenkalender: De Amstel Gold Race! Een groots opgezette wedstrijd, met veel media aandacht en live te zien op tv. De zesde WorldTour-koers was levendig vanaf de start in Maastricht over 121 kilometer die 17 hellingen bevatte.

Lees meer...

Na winst in tijdrit wint Ellen Healthy Ageing Tour

Etappe1a 5Ellen rijdt deze week de Healthy Aging Tour, een etappewedstrijd tot zondag in Groningen die Ellen in 2013 en 2017 wist te winnen. Dit jaar begon super met winst in de individuele tijdrit en de leiding in het algemeen klassement. Volg Ellen hier van dag tot dag!

Lees meer...