Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Ellen grijpt net naast zege in Gooik

Gooik 9Ellen van Dijk eindigde als tweede vandaag in Gooik-Geraardsbergen-Gooik. In een sprint van drie rijdsters was Grace Elvin net te sterk in de sprint. Na een zware wedstrijd en een sterk optreden van de ploeg door de Vlaamse Ardennen met de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg overbrugde Ellen de kloof met eenzame vluchter Grace Elvin.

Lees meer...

Ellen 8e, winst voor Lizzie in Boels Rental Hills Classic

Boels Rental Hills Classic thumbNa weer terug te zijn van hoogtestage reed Ellen vandaag de Boels Rental Hills Classic, een heuvelachtige wedstrijd in Limburg. Ellen maakte samen met ploeggenoten Chantal en Lizzie onderdeel uit van een kopgroep van 14 rijdsters. Vijf rensters van die groep reden weg op de Cauberg waarvan Lizzie de sprint won. Enkele tellen later kwam Ellen als 8e over de streep.

Lees meer...

Net geen podium in Ronde van Overijssel

Ronde-van-Overijssel thumbVrijdag reed Ellen de tweede vrouweneditie van de Ronde van Overijssel, een internationaal hoog geclassificeerde wedstrijd. De start en finish waren in Rijssen met de finale van de wedstrijd over de Holterberg en het glooiende landschap tussen Markelo en Rijssen. Ellen maakte deel van het vijftal dat wist weg te blijven.

Lees meer...

[Update] Hoogtestage Sierra Nevada

Hoogtestage 3Na afgelopen nog in de Belgische Ardennen actief te zijn geweest op de mountainbike heeft Ellen het eerste gedeelte van het seizoen afgesloten. Voor een maand is ze op hoogtestage in de Sierre Nevada als voorbereiding op belangrijke wedstrijden later in het seizoen.

Lees meer...