Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Winst voor Lizzie en Ellen 8e in tweede wereldbeker Trofeo Binda

Binda thumbTerwijl het in Nederland en Belgiƫ rotweer is om te koersen, reden de dames van Boels Dolmans in de Italiaanse zon de Trofeo Binda, de 2e wereldbeker van het seizoen. Eerst mocht het peloton een grote ronde van 37 km afleggen met onder meer de beklimming van de Grantola. Daarna volgde er 4 plaatselijke rondes van 17 km met beklimming naar Orino als scherprechter.

Lees meer...

Promo filmpje Specialized: What Girls are Made Of

SpecializedPromo2 thumbBekijk het reclame filmpje van Specialized met de titel What Girls are Made Of. Zie Ellen en andere rijdsters van het Boels Dolmans team stralen als heuze sterren. Met een professionele camera ploeg is de video opgenomen in Amsterdam toen ze daar nog woonde.

Lees meer...

Even pas op de plaats

HagelandVandaag zou Ellen de Belgische wedstrijd Omloop van het Hageland rijden. Door een rugblessure kon ze echter niet starten en is het even pas op de plaats. Ellen hoopt snel weer op de fiets te zitten.

Lees meer...

Ellen derde in Drenthe bij 1e wereldbekerwedstrijd

Ellen van Dijk derde bij de Ronde van DrentheNa hersteld te zijn van haar rugblessure reed Ellen vandaag de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen: de Ronde van Drenthe. Ze reed vooraan over de kasseienstroken, was een tijdje met Brennauer ontsnapt en sprintte (zonder dat het de bedoeling was) naar de derde plaats. Lees hier het verhaal van Ellen.

Lees meer...

Winst met sterke ploeg in Le Samyn

LeSamyn8bVandaag reed Ellen Le Samyn des Dames. Een wedstrijd in Walloniƫ die bekend staat om zijn lastige kasseienstroken, ook heuvelop. Met een mooie solo wist Ellen deze wedstrijd in 2013 te winnnen. Na heel sterk te zijn geweest in Omloop het Nieuwsblad is het team gebrand op een overwinning. Vandaag reed Ellen en het team opnieuw erg sterk en werd beloond!

Lees meer...