Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

De Ronde van Italië

Etappe7 2

Niet in Italië, maar in Slovenië startte Ellen vrijdag in de Giro Rosa: de Ronde van Italië voor vrouwen. Net als vorig jaar begon de tiendaagse etappekoers met een proloog over 2 kilometer. Volg Ellen en het roze van Megan via deze pagina tijdens de Giro!

Lees meer...

Ellen vanavond 2x op tv: In Bureau Sport en RTV Utrecht

BureauSport thumbSpeciale aandacht voor het vrouwenwielrennen vanavond in het tv programma Bureau Sport. Ik ga hier onder andere op de fiets de strijd aan met Erik. Kijken dus! Vanaf 21:00 bij de VARA op NPO3.
Bij RTV Utrecht ben ik te gast voor het programma "De Ronde van Utrecht: Tourmagazine".

Lees meer...

Onvoldaan gevoel bij wegwedstrijd NK

Wegwedstrijd thumbHet parcours was zo vlak als een pannenkoek, niet technisch, niet open. Er was gewoon geen moeilijkheid in het parcours en dus heel lastig iemand kwijt te raken. Het was gokken, kijken, afwegingen maken, keuzes maken. Ik heb alleen niet de goede keuzes gemaakt.

Lees meer...

Ellen tweede op NK tijdrijden

NKtijdrijden 8Ellen is in Emmen tweede geworden op het NK tijdrijden. Ze ging voor de winst en is dan ook teleurgesteld met de zilveren medaille. Anna van der Breggen die goud won was 29 seconde sneller dan Ellen. Ploeggenote Chantal Blaak was blij met brons.

Lees meer...