Ellen-van-Dijk-Header vertical stripe
Arrow
Arrow
Slider

Ellen net niet snel genoeg voor winst in Omloop het Nieuwsblad

OmloophetNieuwsblad thumbZaterdag reed Ellen de eerste voorjaarsklassieker: de Omloop het Nieuwsblad. Na terug te zijn van een trainingskamp in Spanje hoopt Ellen, net als in Qatar, over een goede vorm te beschikken. Het Boels-Dolmans Cycling Team ging voor de winst en dat was tijdens de wedstrijd duidelijk zichtbaar met Ellen in de hoofdrol.

Lees meer...

De naam Ellen is hot!

Syrische Ellen van DijkTijdens de Ladies Tour of Qatar zat de uit Syriƫ afkomstige Muyemed Ali in Doha, Qatar, in het ziekenhuis te wachten op zijn baby die geboren zou worden. In de krant las hij erover dat Ellen de tweede etappe had gewonnen. De naam Ellen sprak hem zo erg aan dat z'n kleine meid die later geboren werd ook de naam Ellen kreeg! En dat is niet de enige baby...

Lees meer...

Ladies Tour of Qatar: etappewinst en 1 dag de gouden trui

Etappe2 9bDinsdag is Ellen van Dijk haar seizoen gestart zoals elk jaar met de Ladies Tour of Qatar. Een etappewedstrijd over vier etappes in het zanderige Qatar, die ze in 2011 wist te winnen. In aanloop naar de wedstrijd zei Ellen niet helemaal fit te zijn maar hoopt de intensiteit aan te kunnen. Klik op "lees meer" en volg Ellen van dag tot dag!

Lees meer...